Bewust omgaan met voeding

Bewust omgaan met voeding

Op maandagavond 7 oktober verzorgt Elly van der Hoeff, Praktijk voor Massage en Zelfontwikkeling, een informatieavond in Bibliotheek Zuidwolde over voeding, bezien vanuit de natuurgeneeskunde. Elly van der Hoeff gaat onder andere in op verschillende wetenswaardigheden over voeding en voedingsmiddelen. Wat is gezond? Wat niet? Welke alternatieven zijn er? Wat is zuur- en basevormde voeding? En hoe stel je een evenwichtige maaltijd samen.

Vanuit haar natuurgeneeskundige achtergrond en jarenlange ervaring bij Kuuroord de Schouw (voor reinigingskuren) geeft zij deze avond vorm. Zij vindt het met name een uitdaging om de theorie te ‘vertalen’ naar de praktijk van alledag, lees: naar jouw keuken, jouw mogelijkheden. En ze gaat uit van het zelfhelend vermogen van de mens.

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.15 uur in Bibliotheek Zuidwolde (Hoofdstraat 110). De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Vooraf aanmelden is aan te raden in verband met het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via info@bibliotheekzuidwolde.nl of 088-0128290.
Deze informatieavond wordt georganiseerd door Welzijn De Wolden en Bibliotheek Zuidwolde in het kader van ‘Heel Zuidwolde kookt’.