Adverteren

Reclame op DNO: Dat werkt!

DNO radio is er elke dag met lokaal, regionaal en landelijk nieuws op de radio, informatieve programma‚Äôs, live- reportages, sport, entertainment, muziek en geestelijke programma‚Äôs. DNO is er voor een brede doelgroep, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via 104.8 FM, 106.6FM en de kabel bereikt u een gebied van zo‚Äôn 150.000 potentiele luisteraars in Zuidwest-Drenthe en Noord Overijssel. Ook luistert onze doelgroep via internet en onze smartphone-apps. We hebben daarnaast een overzichtelijke, goedbezochte website met het laatste regio- en sportnieuws, agendaberichten en achtergronden bij onze programma‚Äôs. Via DNO StreekTV kijk je mee in de studio’s van DNO en volg je het laatste nieuws, sportnieuws en reportages uit de regio.

Radioreclame: Duidelijke taal!

Radio staat lang aan terwijl men wat anders doet, en wordt gehoord. Dat is dan ook de kracht van radioreclame; de luisteraar onthoudt de boodschap, denkt aan uw deuntje of slogan als het nodig is. Ideaal voor het vergroten van uw naamsbekendheid of om klanten door te verwijzen naar uw website. Herhaling is de kracht van de reclame. Uw spot op DNO Radio komt  op verschillende tijdstippen voorbij, meerdere dagen per week. Uw doelgroep hoort de spot dus gegarandeerd en meerdere keren. Zo komt uw boodschap in korte tijd duidelijk over!

Wat onze adverteerders zeggen over hun campagne op DNO

‚ÄėMijn spot is vaak gehoord, DNO hielp me met een goede opvallende spot en dat was te merken in de reacties in de winkel, ik kies zeker opnieuw voor een periode effectief adverteren met radioreclame‚Äô

‚ÄėOp mijn reclame bij DNO radio kwam veel response en heb er zelfs verschillende klanten aan over gehouden! Duidelijk meer dan in kranten of folders, daar was alleen de factuur de enige reactie‚Äô

Mogelijkheden

Adverteren bij DNO kan op verschillende manieren: U kunt een spotje op de radio of tv uitzenden, adverteren op onze website, of een programma sponsoren. Natuurlijk is ook een combinatie mogelijk. We bedenken graag samen met u wat het beste is voor uw bedrijf of organisatie.

DNO helpt u met uw commercial

Wij helpen u graag en vakkundig met het maken van de radiospot of tv spot. U levert de informatie aan: bijvoorbeeld bedrijfsnaam, adressen en website en uiteraard wat u wilt vertellen ( aanbieding, nieuw in de regio, algemeen bekendheid, webwinkel geopend…etc. ). Ook geeft u aan wat voor stijl de spot moet hebben: Vlot, serieus, grappig, zakelijk…alles kan!

DNO schrijft een pakkende tekst die uw (visuele) boodschap goed overbrengt in duidelijke taal, laat deze inspreken door een professioneel klinkende stem en voorziet uw radiospot desgewenst ook van een achtergrondmuziekje of geluidseffecten. Een radiospot duurt ongeveer 20 a 30 seconden, hoewel het ook korter kan. We werken samen met ervaren stemmen die uw boodschap in goed verstaanbaar, helder Nederlands verwoorden. De kosten voor het door ons produceren van uw reclamespot zijn eenmalig 75 euro.

Voorbeelden van radiospots

Hieronder een aantal voorbeelden van radiospots die wij maakten voor onze adverteerders:

Commercial – Voorbeeld 1

Commercial – Voorbeeld 2

Commercial – Voorbeeld 3

Commercial – Voorbeeld 4

Voorbeelden van tvspots

Tarieven

De tarieven voor reclame op DNO zijn in vergelijking met andere manieren van reclame maken erg laag. De kosten worden bovendien steeds lager, als u langer adverteert! Uw commercial wordt meerdere keren per dag, verspreid uitgezonden tussen 7.00 en 19.00, maandag t/m zondag. In overleg kan gekozen worden voor specifieke uitzendtijden. Ook de tarieven voor een banner op onze site of programmasponsoring zijn zeer scherp.

Meer weten over adverteren op DNO? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop via info (a) dnomedia.nl.