Officiële opening kunstgrasveld Koekange

Officiële opening kunstgrasveld Koekange

Zaterdag 17 november heeft wethouder Jan van ’t Zand het nieuwe kunstgrasvoetbalveld bij Vitesse ’63 in Koekange geopend.

Vitesse’63 heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei van nieuwe leden gekend. Mede door de populariteit van het damesvoetbal. In het kader van het project Hard Gras, in combinatie met de nieuwe woningbouw in Koekange, is besloten om een nieuw kunstgrasveld aan te leggen zodat het sportpark toekomstbestendig kan worden ingezet. Aan het begin van dit jaar is begonnen met de concrete voorbereidingen voor de aanleg van een kunstgrasvoetbalveld voor Vitesse’63. Door de inrichting van het sportpark in Koekange, moesten we een creatieve oplossing zoeken om het kunstgrasveld netjes in te passen. Hiervoor is een watergang gedempt en een houtwal verwijderd.

Na aanbesteding van de werkzaamheden is aannemer Domo in het voorjaar begonnen met de aanleg van het kunstgrasveld. Het veld is half augustus in gebruik genomen door de vereniging en de reacties van de spelers zijn positief.