Rederijkerskamer UDI speelt De Bunder in Ruinerwold

Rederijkerskamer UDI speelt De Bunder in Ruinerwold

RUINERWOLD – De najaarsvoorstellingen van rederijkerskamer UDI staan voor de deur. Op zaterdag 2 en 9 november zijn alle toneelliefhebbers om 20.00 uur van harte welkom bij café Centraal in Ruinerwold. De middagvoorstelling wordt de eerste zaterdag van november opgevoerd om 14.00 uur.

De rederijkerskamer speelt wederom een blijspel van Cees Verwaaijen, namelijk De Bunder. In het voorjaar bezocht de schrijver één van de voorstellingen van UDI en hij was erg enthousiast over de spelers. Iedere dinsdag- en donderdagavond wordt er weer druk gerepeteerd. De hoofdrol wordt voor het eerst vertolkt door: Joost van het Zand. De regie is in handen van Elly Remmelts en Jan van Elp is souffleur.

De Bunder
De kerk heeft een bunder grond te koop. Beginnend schrijver Bertram Slangeveste en zijn buurman Bob Kamphuis – veehouder – hebben beide interesse. De kerkenraad geeft echter de voorkeur aan een gezin of aankomend gezin. Kunnen beide aan deze wens voldoen?

Kaartverkoop
Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn verkrijgbaar bij kapsalon Van den Berg en café Centraal. Leden betalen € 5,00 en niet-leden € 7,50. De voorverkoop geldt niet voor de middagvoorstelling. Deze kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Er zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de verloting. Muziek, geluid en verlichting wordt verzorgd door Bart Kiers.