Hobby Event, de hobbybeurs voor de echte creatieveling

Hobby Event, de hobbybeurs voor de echte creatieveling

Van 4 t/m 6 oktober spelen hobby’s de hoofdrol in Expo Assen (voormalig TT-Hall). Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s. Van kaartjes maken tot breien en van bloemschikken tot sushi maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Zo’n 8.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.

Tijdens Hobby Event kan je niet alleen lekker shoppen bij de vele stands. Je kan vooral ook lekker zelf aan de slag bij de vele workshops! Leer nieuwe technieken of doe gewoon lekker mee omdat het zo leuk is. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket maar een workshop amuses en sushi maken zal ook bij menigeen in de smaak vallen. Haken, breien en borduren zijn al hele oude hobby’s en ontbreken uiteraard niet tijdens dit event. Maar ook nieuwere technieken zoals chalkboarden, diamond painting en scrapbooken zijn goed vertegenwoordigd.  En wat te denken van de workshop Tangle tekenen! Helemaal van deze tijd, superleuk om te doen en iedereen kan het leren.

Tijdens het evenement vinden er diverse demonstraties plaats waarbij allerlei technieken getoond worden, bijvoorbeeld op het gebied van sieraden maken, granny squares haken en mandala kleuren. Uiteraard zijn er allerlei knutselproducten te koop bij de vele stands.  Tijdens Hobby Event hebben bezoekers geen tijd om zich te vervelen. De keuze aan leuke hobby’s is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Hobby Event is geopend op vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober van 10.00 – 16.30 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.hobbyevent.nl.