DNO  »  AgendaDe WoldenStreek   »   Gemeente De Wolden bestaat 20 jaar
Gemeente De Wolden bestaat 20 jaar

Gemeente De Wolden bestaat 20 jaar

Dit jaar bestaat de gemeente De Wolden 20 jaar, dat is 20 jaar kracht van inwoners van De Wolden, veel succesvolle initiatieven van inwoners, dat vraagt om een feestje.

Hoe gaan we dit vieren?
Hoe zou u dit willen vieren? Hoe kunnen we hier samen een leuke dag van maken? Wat zijn uw ideeën? Alleen de datum voor het feest staat vast: zaterdag 2 juni. Voor de invulling van die dag is de gemeente benieuwd naar uw ideeën. Daarom nodigt de gemeente u uit om mee te denken en mee te organiseren.

Denk en praat mee!
Wilt u meedenken en brainstormen om 2 juni tot een heel bijzondere dag te maken? Kom dan ook op donderdag 22 februari om 20.00 uur in de Boerhoorn, Oosterweg 14 in Zuidwolde. En neem vrienden, buren en familie uit de gemeente ook mee. Niet alleen volwassenen, maar vooral ook jongeren zijn van harte uitgenodigd om te laten horen wat zij leuk vinden. Hoe meer ideeën, hoe beter.

Aanmelden voor brainstorm
U kunt zich aanmelden voor de brainstormbijeenkomst bij Leonoor Colenbrander (LeonoorColenbrander@welzijndewolden.nl) of bij Riet Muller (r.muller@dewoldenhoogeveen.nl)

Bron: Weblog de Wolden

Copyright © 2024 DNO - Media uit Drenthe & Overijssel - wijzijndno.nl is onderdeel van DNO Media