Boomhut XXL Drenthe a.s. zondag op SBS6

Boomhut XXL Drenthe a.s. zondag op SBS6

REGIO – De eerste uitzending van de vierdelige serie Boomhut XXL wordt aanstaande zondag 7 januari om 18.30 uur uitgezonden bij SBS6. Vijf creatieve teams gaan op Drentse campings met elkaar de strijd aan om de meest bijzondere boomhut van Nederland te bouwen. De boomhutten zijn een nieuwe aansprekende aanvulling op het bestaande aanbod in de verblijfsrecreatie in Drenthe, een blijvende aanwinst voor de campings en vanaf nu te boeken.

De eerste aflevering staat in het teken van het voorstellen van de creatieve koppels, kennismaking met de vijf campingeigenaren, het ontwerpen van de boomhut en de eerste bouwwerkzaamheden. De deelnemende campings zijn De Reeënwissel (Hoogersmilde), Camping Diever (Diever), Landclub Ruinen (Ruinen), Torentjeshoek (Dwingeloo) en vakantiepark Westerbergen (Echten).
De opnames zijn afgelopen zomer gemaakt in Drenthe door producent Tuvalu Media. Naast de boomhutten in aanbouw, komen in het programma ook de Drentse natuur en bijzondere oer en stoere plekken van Drenthe in beeld.

Het programma kwam mede tot stand dankzij inzet van provincie Drenthe de gemeenten De Wolden, Midden-Drenthe en Westerveld, de vijf campingeigenaren, het Recreatieschap Drenthe en Marketing Drenthe. Boomhut XXL wordt uitgezonden op zondag 7, 14, 21 en 28 januari om 18.30 uur bij SBS6. Voor meer informatie www.drenthe.nl/boomhutxxl