Be Orange: Inspiratie- en kennisevent voor ondernemers

Be Orange: Inspiratie- en kennisevent voor ondernemers

EMMEN – Op 17 en 18 januari 2018 is de tweede editie van Be Orange, het inspiratie- en kennisevent voor ondernemers. De (loco)burgemeesters van Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen openen gezamenlijk Be Orange om 11.00 uur ’s ochtends. Be-Orange is een event voor ondernemers uit heel Drenthe, Overijssel en Groningen. Deze tweede editie heeft als rode draad ‘verbinden voor werk’. De vier (loco)burgemeesters van de gemeentes Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen, die samenwerken binnen de Dutch Techzone (Vierkant voor Werk) openen Be Orange. De eerste dag is er een specifiek programma (Quick Connect) in samenwerking met de vier gemeentes waar doorgewinterde ondernemers uit deze gemeentes hun kennis en kunde aanbieden aan jonge ondernemers. Op de tweede dag van Be Orange wordt een nieuwe versie van Matchday georganiseerd. Studenten die bijna klaar zijn en net afgestudeerde studenten hebben speeddates met bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Het nieuwe concept Matchday365 is een initiatief van Stichting Marketing Regio Emmen.

Be Orange is een combinatie van kennis halen en brengen, inspiratie opdoen en natuurlijk, zo aan het begin van het nieuwe jaar, collega-ondernemers ontmoeten. Ruim 25 kennissessies en keynotes kunnen bezoekers bijwonen. Onder andere Nederlands kampioen pitchen Jouri Schoemaker, Haico Meijerink, algemeen directeur Drukwerkdeal.nl en Gertien Beijering van de GunfactorVerhoger delen hun tips and tricks met ondernemers in de Orange Arena. In ‘de Maakfabriek’ presenteren bedrijven hun nieuwste producten, innovaties en diensten.

Be Orange wordt gehouden in Hampshire Hotel Emmen en is woensdag 17 januari open van 10.30 tot 19.00 uur. Donderdag 18 januari is Be Orange open van 10.00-18.00 uur.