Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen bij DNO

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen bij DNO

Op 28 december zendt DNO een speciaal radioprogramma uit rondom het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In vier sporthallen zitten onze verslaggevers om u op de hoogte te houden van de verrichtingen van de DNO-ploegen.

In sporthal Wessels Boer in Zuidwolde spelen thuisverenigingen VV Zuidwolde en ZZVV tegen MVV’69 uit Marle, Avereest uit het naburige Balkburg en SVZ uit Zijen. SC Rouveen treft in Het Activum in Hoogeveen onder meer titelkandidaat Noordscheschut. De overige tegenstanders zijn Nieuw Balinge, Dwingeloo en Pesse (zon). Sporthal Het Noorderslag in Slagharen is het strijdtoneel van Vitesse’63, dat speelt tegen thuisclubs Lutten en EMMS. Zwolsche Boys en DKB’44 completeren poule K. De zwaarste poule lijkt te zijn voor Ruinerwold. Zij treffen in Topsporthal Ezinge namelijk titelverdediger MSC en hoofdklasser Alcides. FC Meppel en Willemsoord zijn de twee overige deelnemers in de poule.

De uitzending begint om 18.00 uur. Vanaf dat moment zal er vanuit de sporthal in Zuidwolde geschakeld worden tussen de verschillende hallen met DNO-ploegen. Uiteraard houden we u ook op de hoogte van de opvallende gebeurtenissen in de andere hallen. DNO is in Zuidwest-Drenthe te ontvangen in de ether op 104.8 FM en via de kabel op 106.5 FM. In Noord-Overijssel op 106.6 FM (Ether) en 104.1 FM (Kabel). Ook zijn we te beluisteren via verschillende digitale radiokanalen: Ziggo 919, KPN 1106, Fiber/Stipte 1869 en T-Mobile: 2040 & 2041.

Ook zijn de uitzendingen te beluisteren via de digitale tv kanalen van Ziggo 44, KPN 1406, Caiway 68, Canal Digitaal (Tweak) 275, Fiber/Stipte 920 en T-Mobile 801.

Meer informatie over het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is te vinden op www.protosweering.nl