OV-ambassadeurs leggen graag uit hoe u kunt reizen

OV-ambassadeurs leggen graag uit hoe u kunt reizen

De drukte op de weg en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto ergens naartoe te gaan. Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. OV-ambassadeurs kunnen u hierover alle uitleg geven. Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of een ervaren reiziger bent, maar toch vragen heeft bent u van harte welkom op het inloopspreekuur.

Heeft u vragen over het reizen met trein, bus of buurtbus? Of over de OV-chipkaart, een kaartje kopen of OVpay (betalen met uw bankpas)? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens het maandelijkse inloopspreekuur. De eerstvolgende keer is op woensdag 20 december van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek in Staphorst. U kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen.

Wilt u liever telefonisch contact met een OV-ambassadeur? Dan kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!