Het hebben van een goede relatie is niet altijd vanzelfsprekend

Het hebben van een goede relatie is niet altijd vanzelfsprekend

Soms kent een huwelijk hobbels op de weg of zijn er lastige periodes die een relatie onder druk zetten. De meeste uitdagingen ga je samen aan, maar het kan ook zijn dat je er samen niet meer uit komt. Denk daarbij aan ruzies, miscommunicatie, gevoelens die veranderen of situaties van overspel. Samen kun je hieronder lijden. En als er kinderen zijn dan lijden zij hierin mee. Hulpverlening kan dan uitkomst bieden. Schroom niet om hulp te vragen!

Hulp nodig? Komt u er zelf even niet uit?
Inwoners van de gemeente Staphorst kunnen gratis bij Stichting De Kern en Stichting Schuilplaats terecht voor hulp. Naast hulp bij problemen in relaties of om relaties te verbeteren kunt u bij hen ook terecht met andere vragen. Bijvoorbeeld met opvoedvragen of hulp bij psychische problemen en klachten, praktische en financiële vraagstukken.

Neem contact op met Stichting De Schuilplaats of Stichting De Kern
Stichting De Schuilplaats is te bereiken via 0318 – 54 78 70 of via www.stichtingschuilplaats.nl. Stichting De Kern bereikt u via 038 – 456 97 00 of via amwstaphorst@stdekern.nl. Informatie over hen leest u op www.stdekern.nl.