Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen op DNO StreekTV

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi live te volgen op DNO StreekTV

Op 22 december zendt DNO StreekTV live wedstrijden van poule C en T in de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi uit. Het is alweer de 42e editie van het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland in haar soort, waaraan honderd amateurclubs deelnemen. DNO StreekTV is ook dit jaar aanwezig in sporthal Het Activum in Hoogeveen en sporthal Mr. N. Wessels Boer in Zuidwolde om verslag te doen van de wedstrijden.

In Hoogeveen zal de nadruk liggen op de wedstrijden van regioploegen SC Rouveen en VV Ruinerwold. Zij spelen in een prachtige poule met onder meer de finalisten van vorig jaar, Elim en Noordscheschut. Willemsoord completeert de poule in Hoogeveen.

In Zuidwolde spelen DNO-ploegen VV Zuidwolde en ZZVV. Ook Hoofdklasser MVV Alcides, VV Olympia’28 uit Hasselt en het naburige SC Balkbrug reizen af naar de sporthal in Zuidwolde.

Vanaf 18.00 uur zullen er wedstrijden worden uitgezonden via de digitale kanalen. DNO StreekTV is te ontvangen via Ziggo (kanaal 44), KPN (kanaal 1406), Caiway (kanaal 69) en de digitale glasvezel netwerken. Voor meer informatie kijk op onze website: www.wijzijndno.nl

Ook is het mogelijk om online via www.wijzijndno.nl de uitzending te volgen. Meer informatie over het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is te vinden op www.protosweering.nl.